Termeni și condiții generale pentru utilizarea website-urilor Dr. Reddy’s

Acest website este deținut și administrat, direct sau prin terți, de către societatea Dr. Reddy's Laboratories Romania S.R.L. cu sediul în Str. Daniel Daniolopolu nr. 30-32, et. 5, spațiul 1, București, România înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/6590/2010, CUI: RO27144903, Tel/Fax: +40 212240032, E-mail: office@drreddys.ro, denumită în continuare DR. REDDY’S.

1.     Definiții

 

Utilizator – orice persoana care vizitează website-ul sau care folosește serviciile acestuia

Date cu caracter personal – Orice informație în legătura cu Utilizatorul care permite identificarea sa în mod direct sau indirect, cum ar fi nume, prenume, număr de telefon, e-mail, IP, geolocație și care sunt culese de la Utilizator sau furnizate de acesta în timpul utilizării website-ului.

Drepturile de proprietate intelectuală privind site-ul – Totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala deținute de către Dr. Reddy’s cu privire la website.

Conținutul website-ului -  texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, etc

Termeni și condiții – condițiile generale de utilizare a site-ului

 

2.     Informațiile oferite prin intermediul website-urilor

 

DR. REDDY’S a creat acest website pentru a-și informa vizitatorii sau pentru a le furniza diverse servicii. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea condițiilor generale de acces și de utilizare detaliate mai jos („Condiții generale”), precum și de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentate în continuare, înainte de accesarea site-ului. Atunci când accesați site-ul, când îl parcurgeți și îl utilizați, dumneavoastră acceptați implicit și necondiționat Condițiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înțelegeri pe care ați putea s-o aveți cu DR. REDDY’S.

DR. REDDY’S își rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe website. În caz de divergență sau neînțelegeri între DR. REDDY’S și Utilizator, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul interacțiunii.

Website-urile deținute de DR. REDDY’S sun în general website-uri de prezentare. Informațiile prezente pe acestea sunt atât de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit (zona publică a website-urilor), cât și de interes specific pentru diverse categorii de utilizatori (pacienți, profesioniști în domeniul sănătății etc.) și care pot avea suplimentar acces la secțiuni din website pe bază de username și parolă.

Website-urile noastre au în vedere concepte ce nu sunt adresabile minorilor. Nu încercăm cu buna știință să solicitam sau să primim informații de la minori.

 

 

3.     Drepturi de proprietate intelectuală

 

Întregul conținut al website-urilor DR. REDDY’S (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea DR. REDDY’S și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul website-urilor DR. REDDY’S nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând forma electronica fără permisiunea anterioara scrisa a reprezentanților DR. REDDY’S.

Numele DR. REDDY’S este marcă înregistrată de către DR. REDDY’S. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestei mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la DR. REDDY’S sau de la titularii respectivi constituie infracțiune ce se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

4.     Limitarea răspunderii

Compania DR. REDDY’S nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultând din: utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor website-urilor sale. Acestea sunt oferite în forma disponibilă, fără alte garanții. DR. REDDY’S nu este și nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale website-urilor sale sau ale conținutului acestora.

 

5.     Absolvirea de răspundere

Acceptând să utilizați website-urile DR. REDDY’S, declarați în mod expres și implicit ca înțelegeți ca sunteți de acord cu următoarele: utilizarea website-urilor se face pe propria răspundere; DR. REDDY’S se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop. DR. REDDY’S nu oferă nicio garanție că:

 

– informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;

– serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;

– rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;

– calitatea oricăror, servicii, informații sau altor materiale obținute de dumneavoastră prin intermediul website-urilor, va satisface toate cerințele;

– orice eroare de program va fi corectată;

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează website-urile DR. REDDY’S sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului website-urilor. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la aceste website-uri sau prin intermediul serviciilor acestora nu constituie o garanție, daca nu este stipulat expres în termenii și condițiile de utilizare.

 

6.     Legătura cu alte website-uri

Plasarea unui hyperlink spre website-urile DR. REDDY’S necesită o autorizație prealabilă în scris de la societatea DR. REDDY’S. Daca doriți să plasați un hyperlink spre unul dintre website-urle nioastre trebuie, prin urmare, să contactați responsabilul website-ului respectiv. DR. REDDY’S nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor website-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la website-urile DR. REDDY’S și nu este responsabilă, în nici un fel, de conținutul, serviciile etc. disponibile pe aceste website-uri sau plecând de la aceste website-uri.

 

7.     Drept aplicabil

Prezenții Termeni și Condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea website-urilor se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și Condițiilor și a website-urilor este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele romanești vor fi considerate competente. Utilizatorul website-urilor acceptă să adere la acești Termeni și Condiții. Utilizatorul website-urilor DR. REDDY’S confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea website-urilor de către client implică acceptarea necondiționata a acestor Termeni și Condiții.

 

8.     Confidențialitate

În calitate de proprietar al website-urilor sale, DR. REDDY’S se angajează să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de către dumneavoastră la accesarea website-urilor sau, după caz, la completarea formularelor de contact sau de autentificare.

DR. REDDY’S utilizează metode și tehnici de securitate, dar și politici interne și proceduri de lucru aplicabile angajaților sau transferate terților pentru a proteja confidențialitatea datelor colectate care nu vor fi dezvăluite altor terți în afara partenerilor și împuterniciților noștri, decât în condițiile legii.

 

9.     Informații medicale

Website-urile DR. REDDY’S pot conține informații generale referitoare la diferite afecțiuni medicale și tratamentul acestora. Aceste informații sunt furnizate doar cu scop informativ și nu sunt menite să înlocuiască  sfaturile furnizate de un medic sau de un alt profesionist medical calificat. Pacienții nu ar trebui să utilizeze informațiile conținute pentru a diagnostica o problemă de sănătate. Pacienților li se recomandă să consulte întotdeauna un medic pentru consiliere medicală sau informații despre diagnosticare și tratament.

 

10.  Protecția datelor cu caracter personal

DR. REDDY’S a creat website-urile sale pentru a fi în contact și pentru a-și informa Utilizatorii  sau alte categorii de persoane interesate, pentru a își promova serviciile sale și pentru a se putea face cunoscut în mediul online.

În vederea asigurării funcționalității website-urilor sale, DR. REDDY’S  colectează și folosește o serie de date personale de la vizitatorii site-ului. Când vizitați website-urile DR. REDDY’S, când ne contactați, autentificați sau când apelați la serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Acestea pot fi furnizate direct prin completarea diverselor formulare (de exemplu formularul de contact - nume, adresă de email etc.) sau colectate automat de serverul web sau prin intermediul cookies-urilor (IP, sistemul de operare, browser-ul utilizat etc.).

Luăm în serios confidențialitatea dvs. fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile dv. personale vă aparțin și facem tot posibilul să le stocăm în siguranță prin intermediul împuterniciților noștri autorizați și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împărțiți cu noi. Aceste date sunt păstrate de noi în condiții de maximă siguranță și pe termen limitat și le ștergem sau nu le mai utilizăm atunci când nu ne mai sunt necesare sau dacă ne veți solicita acest lucru.

Nu folosim informațiile de la dvs. în alte scopuri, nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail și nici nu le distribuim altcuiva în afara partenerilor și împuterniciților noștri, fără să vă informăm despre acest lucru sau, după caz, fără să avem acordul dvs. în acest sens.

Pentru evitarea oricărui dubiu, DR. REDDY’S nu va avea acces la datele dvs. cu caracter personal, acestea fiind colectate și prelucrate prin împuterniciți care vor furniza DR. REDDY’S, în scop de raportare, statistici și date agregate. În cazul în care însă DR. REDDY’S va avea acces la date personale, persoanele vizate vor fi informate specific în acest sens.

Ne puteți contacta oricând pe datele de contact dacă vreți să vă exercitați oricare dintre drepturile conferite de legislația în vigoare iar dacă doriți să aflați mai multe despre cum anume utilizăm datele dvs. personale vă invităm să citiți „Nota de informare referitoare la protecția datelor cu caracter personal”. Scopul acestei Note de informare este să vă explice în detaliu ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le veți citi cu atenție.

Prin navigarea pe website-urile noastre sau prin contactarea noastră prin formularele de pe site se consideră că ați fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor cu caracter personal.

 

11.    Cookies

Ce sunt cookies-urile?

Cookie-urile sunt fișiere de tip text, oferite browser-ului dvs. de un server web și stocate apoi pe hard-disk-ul computerului dvs. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile pe care le vizitați. Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookie-uri.

 

Cum utilizăm cookies-urile?

 

Majoritatea website-urilor noastre utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. („Google”) care ne ajuta să analizăm constant modul în care utilizatorii utilizează website-urile noastre. În acest scop, Google Analytics utilizează „cookie-uri”, care sunt fișiere-text plasate în calculatorul dumneavoastră.

Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării website-urilor, al compilării rapoartelor privind activitățile website-urilor pentru operatorii de site și în furnizarea altor servicii legate de activitatea website-urilor și de utilizarea internetului.

Informațiile generate de cookie-uri cu privire la modul în care sunt utilizate website-urilor – informații standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastră IP) și informații privind comportamentul vizitatorului într-o formă anonimă – sunt transmise către Google și stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Înainte de a fi transmisă către Google, adresa dvs. IP este anonimizată.

 

În conformitate cu certificarea sa legată de „scutul de confidențialitate” (Privacy Shield), Google declară că respectă cadrul UE-SUA privind scutul de confidențialitate. Google poate transfera informațiile colectate de Google Analytics către o terță parte atunci când legislația impune acest lucru sau atunci când respectiva terță parte prelucrează informațiile în numele Google.

 

În conformitate cu condițiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date deținute de Google.

 

Puteți refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descărcând și instalând Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Prin utilizarea website-urilor noastre sunteți de acord cu prelucrarea datelor despre dvs. de către Google în modul și în scopurile menționate mai sus.

Cum pot fi controlate cookie-urile?

Puteți controla și/sau șterge cookie-uri după cum doriți iar majoritatea browserelor vă permit:

·       să vă anunțe ori de câte ori primiți câte un cookie

·       să vedeți ce cookie-uri aveți și să le ștergeți în mod individual

·       să blocați cookie-uri ale unor terțe părți

·       să blocați cookie-uri ale anumitor site-uri

·       să blocați toate cookie-urile

·       să ștergeți toate cookie-urile atunci când închideți browser-ul

·       să setați browser-ul să accepte cookie-uri de la un site anume.

 

Dezactivarea sau refuzul de a primi cookie-uri pot face site-ul impracticabil sau dificil de vizitat și folosit.

 

Puteți șterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastră și puteți configura majoritatea browserelor să împiedice plasarea acestora. Dacă optați pentru ștergerea cookie-urilor, trebuie să aveți în vedere că eventualele preferințe se vor pierde.

 

Trebuie însă să aflați că unele secțiuni ale website-urilor noastre nu vor putea fi vizualizate normal dacă ați setat browser-ul dvs. să respingă cookie-urile.

 

De asemenea, dacă blocați cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv ale noastre) nu vor funcționa în mod adecvat. Nu pentru că ne dorim acest lucru, ci pentru că unele funcții ale website-urilor (spre exemplu, paginile în care va trebui să vă autentificați pentru a accesa conținutul) nu pot funcționa corect fără folosirea cookie-urilor. Din aceste motive, nu vă recomandăm să blocați complet cookie-urile atunci când utilizați website-urile noastre.

Pentru mai multe detalii despre modul în care utilizăm fișierele de tip cookies vă rugăm să consultați Politica privind utilizarea cookies”.

Prezentul set de Termeni și Condiții a fost actualizat ultima dată la data de 08 noiembrie 2018.

 

 

PRODUCĂTOR

JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Croația

REPREZENTANT

Dr. Reddy's Laboratories Romania S.R.L.
Str. Daniel Daniolopolu nr. 30-32, et. 5, spațiul 1, București, România