Igiena nazală zilnică

Fă-ți un obicei din a te bucura mai mult de viață

Noi credem că nasul și, implicit, simțul mirosului sunt o parte importantă din experiențele noastre de fiecare zi și din cum ni le întipărim în memorie, pentru ca apoi să ni le reamintim.

Hai să vedem.

Cum ar fi, bunăoară, sa te săruți, la mare, într-un câmp de lavandă? Cum ar fi să intri într-o brutărie sau în casa bunicii, de Paște? Cum ar fi să deschiz o carte nouă, cu paginile lipite? ...Sau cum ar fi să recunoști parfumul mamei sau mirosul celor dragi, dintr-o mie? Cum ar fi să colinzi potecile prin pădure, după ploaie sau să te încarci cu aerul proaspăt și rece al zăpezi, pe un varf de munte...?

Îți poți închipui toate acestea fără miros...?

Nasul curăță aerul pe care îl respiri.
Tu ce faci pentru nasul tău?

La fel de important e ca stilul de viață al vremurilor moderne în are traim poate fi periculos pentru respirație și pentru nasul nostru. Fie că suntem nevoiți să traversăm în fiecare zi orașul plin de noxe, fie că suntem fumători, fie că suntem în permanență expuși prafului, aerului condiționat, alergenilor sau aerului prea rece, prea fierbinte sau prea uscat – nasul nostru are de suferit. Și noi suferim, la rândul nostru. De aceea, igiena nazala ar trebui să ne intre în obiceiurile zilnice: nasul și mucoasa nazala au nevoie de ajutor și protecție, la fel ca pielea, ochii sau dinții.

Așa că, de ce nu i-am oferi-o, mai ales când e atât de simplu?

Ce înseamnă igiena nazală?

Igiena nazală înseamnă să iți îngrijești interiorul nasului, nările și mucoasa nazală. Pentru că apa de la robinet nu e de ajuns și poate conține și alți agenți de tratare, cea mai bună soluție este un tratament adecvat și eficient: cea mai pură apă de mare.

Formula specială din Nosette® Classic oferă 100% apă izotonică din Marea Adriatică, bogată în săruri minerale și oligoelemente, care curăță și hidratează nasul, regenerând mucoasa nazală.


APA DE MARE
– MAI MULT DECÂT O SIMPLĂ SOLUȚIE SALINĂ! -

Îmbunătățirea funcției de filtru a mucoasei nazale prin curățare de agenți patogeni și prin hidratare

Îmbunătățirea sănătății ORL (nas, gât, urechi)

Curățarea particulelor și alergenilor filtrate de mucoasa nazală

Îmbunătățirea funcției epiteliului nazal

Prevenirea otitelor și rino-faringitelor

Îmbunătățirea mirosului

Cand

Cum

In cazul infecțiilor nazofaringiene, puteți utiliza tratamentul de mai multe ori pe zi cu o soluție salină hipertonică (Nosette® Strong) care are și propretăți decongestionante, apoi să continuați cu o soluție izotonică (Nosette® Classic), pentru întreținere și prevenție.

PRODUCĂTOR

JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Croația

REPREZENTANT

Dr. Reddy's Laboratories Romania S.R.L.
Str. Daniel Daniolopolu nr. 30-32, et. 5, spațiul 1, București, România