Ce este Nosette® Strong

Nosette® Strong este un spray nazal care conține apă de mare hipertonică provenită din Marea Adriatică. Nosette® Strong decongestionează mucoasa nazală în mod natural în caz de răceli, alergii sau gripă. Compozița sa de 100% apă de mare bogată în săruri minerale și oligoelemente are un rol important în menținerea funcției mucoasei nazale, îmbunătățind funcționarea tractului respirator superior.

100% natural.

Fără conservanți.

Nu irită mucoasa.

Nu produce dependență.

De ce să folosești Nosette® Strong?

Respirația normală depinde de starea mucoasei nazale. Răcelile, alergiile, gripa și o serie de alte condiții cresc secreția de mucozități și inflamează mucoasa nazală. Astfel, respirația este afectată, provocând disconfort la copii și adulți. Nosette® Strong este un decongestionant nazal puternic și natural.

Cu o concentrație ridicată de săruri minerale, soluția hipertonică "extrage" surplusul de fluid din mucoasa nazală prin osmoză, reducând inflamația mucoasei nazale și îmbunătățind respirația. Nosette® Strong poate fi folosit ca atare sau în combinație cu alte terapii. Nosette® Strong se poate utiliza pentru decongestionarea căilor, după care se poate continua menținerea igienei nazale cu spray-ul nazal Nosette® Classic (apă de mare izotonică).


Când folosești Nosette® Strong?

Mucoasă nazală congestionată și dificultăți de respirație cauzate de alergii, răceli sau gripă.
Pulverizați de 1-2 ori în fiecare nară ori de câte ori este necesar.

Mucoasa nazală congestionată în timpul sarcinii sau alăptării.

PRODUCĂTOR

JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Croația

REPREZENTANT

Dr. Reddy's Laboratories Romania S.R.L.
Str. Daniel Daniolopolu nr. 30-32, et. 5, spațiul 1, București, România